Painikoulu (7-12 v)

Varsinainen painin opiskelu aloitetaan seurojen painikouluissa. Painikoulu on luonnollinen jatke nassikkapainille, ja siellä opetellaan lajin tekniikkaa ja kilpaillaan myös laajemmin. Painikoulussa pyritään tiivistämään lajin harrastuneisuutta ja innostamaan liikuntaan, kenties rakastumaan pysyvästi lajiin. Rehtiyttä ja toisen henkilön huomioon ottamista painotetaan painikoulujen toiminnassa.

Paikka
Vuosaaren Urheilutalon painisali (Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki).

Harjoitusajat
Kaikki painijaoston harjoitusajat löydät täältä.

Hinta
Painijaoston jäsenyyshinnaston löydät täältä.

Valmentajat
(päivittyy)

Mitä varusteita tarvitaan?
Urheilu- tai verryttelyhousut, t-paita, sisätossut, peseytymisvälineet ja juomapullo.

Kuinka mukaan?
Mukaan painikouluun pääsee ilmoittautumalla lomakkeen kautta tai tulemalla paikan päälle tutustumaan. Lisätietoja saat Tarmon valmentajilta, joiden yhteystiedot löytyvät täältä. Ryhmässä on tilaa, tule rohkeasti mukaan!

Selätä tai tule selätetyksi, heitä tai tule heitetyksi, väännä tai tule väännetyksi, puserra tai tule puserretuksi, työnnä tai tule työnnetyksi. Paini saattaa näyttää ja tuntua tältä, kun sitä katsoo kilpailumielessä.

Paini on kuitenkin paljon muutakin, ja se sopii monipuolisuudessaan lapsille ja nuorille. Laji rakentaa kokonaisvaltaisesesti vartalon hallintaa ja voimaa. Se kehittää myös harrastajansa itseluottamusta, omaa tahtoa, toisen henkilön hyväksymistä sekä kaveri- ja joukkuehenkeä.