Pekka Kuismin

Pekka valmentaa Tarmon painijaoston kilparyhmää (kadetit, juniorit ja miehet) sekä kuntopainiryhmää. Hän toimii myös jaoston päävalmentajana.

Pekan oma painiharrastus alkoi 8-vuotiaana, kun isä vei painimatolle harjoituksiin Vuosaareen. Juniorivuosien kilpailujen jälkeen Pekka kiinnostui valmentamisesta, ja Seppälän Ilpon tuella ja opeilla hän alkoi avustaa Tarmon valmennustoiminnassa.

Painissa Pekkaa kiehtovat lajin monipuolisuus ja kovuus - niin fyysinen kuin henkinen. Laji onkin pitänyt otteessaan, ja alun harrastus on muuttunut elämäntavaksi.

Yhteystiedot: 040 737 1585, pekka.kuismin@netti.fi

Ilpo Seppälä

Ilpo on vetovastuussa naisten kuntopainiryhmästä sekä painikoululaisten tekniikkapainotteisista maanantaitreeneistä. Hänet tunnetaan painijaostossa laajemminkin valmentajana ja yleisenä puuhamiehenä, joka auttaa ja mentoroi toisia aina kun pystyy. Helsingin Tarmon muissa jaostoissa Ilpo muistetaan muun muassa siitä, että hän toimi seuran puheenjohtajana seitsemän vuoden ajan.

Ilpo on tehnyt paljon työtä urheilutoiminnan ja painin eteen. Matkan varrella plakkariin on kertynyt muun muassa Suomen mestaruuksia sekä kreikkalais-roomalaisessa että vapaapainissa (pojissa, junioreissa ja miehissä), Pohjoismaiden mestaruus myös molemmissa painityyleissä sekä MM-pronssi kreikkalais-roomalaisessa painissa vuonna 1981. Hän on myös toiminut Suomen painiliiton päävalmentajana kolmeen otteeseen, ja vuoden 1987 Urheilugaalassa hänet valittiin vuoden valmentajaksi. Mainittakoon myös, että Ilpo on Nassikkapainin isä!

Yhteystiedot: 040 736 2859, ilpo.seppala@outlook.com

Ari Myllynen

Ari valmentaa 7-12-vuotiaiden painikoululaisten ryhmää.

Yhteystiedot: 050 526 8744, ari.myllynen@helen.fi

Juha Pitkänen

Juha vetää nassikkapaineja 4-7-vuotiaille. Omaa painitaustaa Tarmossa hänellä on 21 vuotta. Iloisen ja sanavalmiin valmentajan mielestä parasta painissa on se, kun kunto nousee ja saa hyviä kavereita.

Yhteystiedot: 040 960 8366,
juha.pitkanen@yit.fi

Jerry Pitkänen

Jerry valmentaa 4-7-vuotiaiden nassikkapainiryhmiä.

Yhteystiedot: 050 345 8831, pitkanenjerry@gmail.com

juliaana.riehunkangas@pp.inet.fi
Jäsen: Jaana Tarvainen
jaana.tarvainen85@gmail.com
Jäsen (+ nettisivut ja sosiaalinen media):
Maria Pirseyedi maria.pirseyedi@gmail.com

Helsingin Tarmo ry
Paasivuorenkatu 5 A

Y-tunnus: 0201306-7

Helsingin Tarmo ry on painijaoston emäseura.