Kisatuloksia

28.11.2023

Vapaapainin yhdistetty SM-kisaviikonloppu järjestettiin Pajulahden Urheiluopistolla 17.-19.11.2023. Tapahtuma oli onnistunut ja kisapaikka oikein toimiva. Tarmon joukkue kisoissa oli kolmen painijan kokoinen: Ukko ja Hugo Riehunkangas painivat U17- sekä U20-sarjoissa ja Jouni Korsulainen miesten sarjassa. Perjantain U20-vuotiaiden sarjassa emme päässeet vielä mitalikantaan, sijoitusten ollessa 4. sekä 7. Lauantaina oli vuorossa miesten sarjat, niissä Jouni teki debyyttinsä SM-tasolla. Rohkeus lähteä kisoihin sekä hyvä yrittäminen palkittiin sarjan 79kg pronssimitalilla! Sunnuntaina puolestaan väännettiin U17-ikäluokan mitaleista. Ukko paini hienosti ja voitti sarjan 71kg finalistinkin, mutta käsittämättömän ristiinpainimistulkinnan takia jäi ilman paikkaa pronssiottelussa ja sijoituksena 5. sija. Hugo otteli samassa sarjassa koko päivän varmasti ja voitti suvereenisti finaaliottelunkin. Upea lopetus viikonlopulle ja Hugolle SM-kultamitali kaulaan! Isot onnittelut!

Viime viikonloppuna puolestaan painittiin Liikuntamyllyssä aloittelijoiden Symppiskilpailut. Tarmon joukkue esiintyi erinomaisesti toisiaan kannustavasti ja tulostakin tuli: Olavi 1., Luka 2., Niilo 2. ja Henrik 2.